Pienkonemyynti ja -huolto asiantuntevasti Polvijärvellä

Kysy lisää

Pienkoneiden huolto ja myynti vuosien kokemuksella

Polvijärven Kone ja Tarvike Oy myy ja huoltaa pienkoneet Polvijärvellä. Valikoimastamme löydät ruohonleikkurit, moottorisahat, mopot, skootterit ja lumilingot. Toimitamme myös hydrauliletkut ja valmistamme mittatilauksesta kaivinkoneiden hydrauliletkut.

Tällä sivulta voit tutustua tarkemmin myymiimme laitteisiin ja koneisiin sekä merkkeihin. Löydät myyntivalikoiman lisäksi myös tietoa tekemistämme huoltotöistä, jotka toteutamme vuosien tuomalla ammattiosaamisella.

Moottorisahat

Meiltä löydät tukevat ja kestävät moottorisahat, joilla työt onnistuvat kätevästi ja turvallisesti. Edustamme muun muassa Stihlin ja Echon tuotteita.

Lumilingot ja ruohonleikkurit

Polvijärven Kone ja Tarvike Oy:n kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös laadukkaat Cub Cadet ja MTD-lumilingot sekä Stihl-ruohonleikkurit. Valikoimaamme kuuluvat myös Stihl-robottiruohonleikkurit.

Ota yhteyttä

Mopot ja skootterit

Polvijärven Kone ja Tarvike Oy myy ja huoltaa mopot ja skootterit. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat merkit kuten Peugeot, SYM ja Aixam. Tule tutustumaan!


Mopokortti ja mopo saman katon alta

Meidän kauttamme on mahdollista hankkia myös mopokortti ja mopo samassa paketissa. Tutustu tarkemmin täältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Varaosat ja tarvikkeet

Polvijärven Kone ja Tarvike Oy:stä saat laadukkaat varaosat ja muut tarvikkeet myymiimme merkkeihin.


Myymälästämme löytyy yleistarvikkeita niin moottorikelkkailun ja moottoripyöräilyn harrastajille, kuin mönkijöihin, mopoihin ja veneilyynkin. Merkeistä edustamme esimerkiksi Duellin hinta-laatusuhteeltaan passeleita tarvikkeita sekä Powerfactoryn mopo-, polkupyörä- ja moottoripyörätarvikkeita.

puhelinkuvake

Polvijärven Kone ja Tarvike Oy toteuttaa pienkoneiden huollot sekä myy moottorisahat sekä muut laitteet ja koneet. 


Ota yhteyttä tai pistäydy liikkeessämme!

Yhteystiedot